onze missie

Onze missie

Ons bedrijf is gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Sinds 2014 gespecialiseerd in het aanbrengen van verf met een spuitmachine. Latex en lakverf wordt hiermee zeer strak en egaal aangebracht. We dragen zorg voor ieder project klein of groot!

Onze manier van werken is door het gebruik van een airless verfspuit. Dit werkt efficiënter en nauwkeuriger. Door middel van de nevelvormige werking en constante druk zorgt dit voor een gelijkmatige en zeer hoge dekking. Door deze manier van werken kunnen we op bijna alle ondergronden een verflaag aanbrengen tegen een betaalbare prijs.

We stellen offertes op per vierkante meter. Deze begint
met een vanaf prijs. Dit is afhankelijk van de kleur en kwaliteit verf die u kiest.
U heeft ook de mogelijkheid om het afplakken, voorlijmen,
oneffenheden vlak schuren, het kitten van hoeken en naden aan ons uit te besteden voor een mooi en strak resultaat. We bieden diverse pakketten aan. U kunt kiezen uit een all-in pakket of alleen het spuitwerk. U geeft zelf het aantal vierkante meters door en het pakket wat u wilt in
het offerte aanvraag formulier. Zodra we deze hebben ontvangen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Mocht u naar aanleiding van onze offerte graag een definitieve offerte ontvangen komen we graag inmeten op afspraak.

Ook heeft u de mogelijkheid om op voorhand een inmeet en kleuradvies afspraak te maken. Bel of mail ons, dan komen we graag bij u langs om kennis te maken en advies te geven.
We zien uw aanvraag graag tegemoet. Om een indruk te krijgen van onze projecten verwijzen we u door naar ons portfolio.

Waarom kiezen voor ons ?

Onze service

We bieden naast het latex spuiten ook werkzaamheden aan, zoals hieronder omschreven, ter voorbereiding op, een nette en strakke afwerking. Ons advies is om de voorbereiding uit handen te geven aan ons voor een professionele afwerking.

Vlak schuren
We lopen alle wanden en plafonds na op oneffenheden. Deze schuren we glad met het juiste schuurgereedschap. We vullen zo nodig de oneffenheden op, zodat de ondergrond mooi strak voor het spuiten is.

Kitten
Vervolgens kitten we alle naden en hoeken af, waardoor er een strakker eindresultaat wordt behaald. Hierbij maken we gebruik van een elektrische kitspuit. Hierdoor kunnen we grote en lange naden gemakkelijk en professioneel voorzien van een kitnaad. We werken uitsluitend met A-producten.

Voorstrijken
Daarna lijmen we de ondergrond voor met speciale voorstrijk, dit is afhankelijk van de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de wand minder verf absorbeert, waardoor het duurzamer in gebruik is. Ook wordt de verf dan gelijkmatiger verdeeld over de te spuiten ondergrond. Afhankelijk van het project word de voorlijm ook door middel van een spuitmachine aangebracht.

Afplakken
Vervolgens plakken we in de ruimte strak en netjes af. Denk aan raampartijen, deuren, keuken, vloeren, trappen, radiatorleidingen, radiatoren. Wat niet mee gespoten wordt kunnen we afplakken. We werken nauw samen met professionele afplakkers met jarenlange ervaring.

Latex spuiten
U heeft verschillende mogelijkheden qua kwaliteit verfsoort. We werken voornamelijk met het merk Sigma en bieden daarin standaard latex aan of latex met een schrobklasse. Dit houdt in dat vlekken makkelijk afneembaar zijn met een vochtige doek. We spuiten de standaard ral kleuren wit en vragen een meerprijs voor het spuiten van andere kleuren.

Lak spuiten
Raam- en deurkozijnen kunnen we ook snel en efficiënt spuiten met lakverf. Ook hierbij vragen we een meerprijs voor andere kleuren dan de standaard ral kleuren wit.

onze service

Plan nu uw afspraak

Bel nu voor advies

Vraag een offerte